• Företagsvägen 3, 95333 Haparanda info@hftab.se 0922-140 40

 • VI UTFÖR TRANSPORTER I HELA NORDEN

   

  Fasta turer

  Med Haparanda som bas erbjuder vi fasta turer mellan norra och södra Sverige, Finland och Norge. Tack vare många samarbetspartners kan vi lösa de flesta transportuppdragen och jobbar ständigt på att utöka vårt nätverk så att vi kan bli ännu bättre och nå längre ut i Europa. Kom till oss med ditt uppdrag så ser vi till att lösa det, och har vi inte möjlighet att göra det så hittar vi någon annan som kan. 

   

  Expresskörningar

  Express är vår snabbaste tjänst som skräddarsys helt efter just dina behov, vad du än behöver få transporterat ordnar vi det. Vi har inga vikt- eller volymbegränsningar, så oavsett om det gäller ett brådskande papper eller en skyndsam flytt av ett helt kontor så löser vi det snabbt och enkelt, inom hela Europa.

   

  Fasta priser

  Vi kommer överrens om ett pris på din transport och det står vi för. Du får veta direkt vid bokning vad det kommer att kosta och inga dolda avgifter tillkommer i efterhand.

   

  Kunden i fokus

  För oss är kunden 100%

  Vårt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar, vare sig det gäller återkoppling på ett mail, telefonsamtal eller att utföra en brådskande transport ännu snabbare än du förväntar dig. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att kunna säkerställa att du får det du vill ha, varken mer eller mindre.

  RING OSS!

  0922-140 40

   

  Företagsvägen 3, 95333 Haparanda info@hftab.se 0922-140 40

  Made in Crea